Tagliatelle met pesto en rucola

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de tagiatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Fruit de fijngehakte en knoflook.
  3. Bak daarna de spekjes tot ze krokant zijn.
  4. Voeg het potje al roerend bij het vlees en de en knoflook.
  5. Als dit een mooie saus is geworden, voeg dan de rucolasla toe.
  6. Laat de niet te lang mee bakken, zodat deze lekker vers blijft.
  7. Giet de af en meng dit met de saus.
  8. Strooi bij het opdienen wat kort gebakken over het gerecht.
  9. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto en bakboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tagliatelle met pesto en rucola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Heerlijk snel gerecht! voor de variatie heb ik er nog wat cherry tomaten (half doorgesneden) doorheen gedaan, maakt de saus ook wat natter, zodat het makkelijker met de pasta mengt!
7 oktober 2011
Dit was een onwijs lekker recept. Door de spek reepjes werd het allemaal een beetje zout, ik zou de volgende keer bacon reepjes nemen met een beetje kook room. Maar ik heb er van genoten.
sibo 24 februari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
871 kcal
43%2613 kcal
Vetten
34 g.
48%102 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
121 g.
46%363 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met pesto en rucola