Allergie informatie: Tagliatelle met ham en doperwten
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tagliatelle
- 1 fijngehakte kleine ui
- 75 gram ham
- 0,5 theelepel suiker
- 50 gram boter
- 200 gram doperwten
- 100 milliliter bouillon
- parmezaanse kaas
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met ham en doperwten
- Allergieen informatie