Allergie informatie: Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse tagliatelle
- 200 gram gerookte zalm (snippers)
- 1 doosje kerstomaatjes
- 125 milliliter crème fraiche
- 8 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngesneden
- 5 eetlepels rode pesto
- zout
- cayennepeper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro