Allergie informatie: Tagliatelle met gepaneerde kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode ui
- 1 à 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olijfolie
- 800 gram gepelde tomaten (blik)
- gedroogde oregano
- zout
- peper
- 150 gram peultjes
- 400 gram tagliatelle
- 200 gram cherrytomaten
- 100 milliliter slagroom
- 1 ei
- 3 eetlepels bloem
- 1 eetlepel maïzena
- 400 gram kipfilet
- 4 eetlepels paneermeel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met gepaneerde kip
- Allergieen informatie