Allergie informatie: Spaghetti met tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 ansjovisfilets (uit blik) of 0,5 bouillontablet
- 2 blikken gepelde tomaten in tomatensap (á 400 gram)
- 3 takjes basilicum
- 400 gram spaghetti (Italiaanse)
- 50 gram grano pardano (of Parmezaanse kaas), in mooie krullen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- versgemalen peper
- zout
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti met tomatensaus
- Allergieen informatie