Allergie informatie: Spaghetti met tomatengehaktsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- Bertolli pastasaus in zak kruidig
- 3 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 worteltjes, in kleine blokjes
- 1 stengel bleekselderij, in schijfjes
- 500 gram rundergehakt
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 theelepels milde paprikapoeder
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 250 milliliter vleesbouillon
- zout
- zwarte peper
- 300 gram spaghetti
- 50 gram parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti met tomatengehaktsaus
- Allergieen informatie