Allergie informatie: Spaghetti met romige zalmsaus en truffel
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram verse zalm, in kleine blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 150 gram champignons, in plakjes
- (volkoren) spaghetti
- 2 deciliter kookroom
- scheutje cognac
- 1 glas droge witte wijn
- handvol verse basilicum
- 1 tomaat con case
- zwarte truffel (optie)
- 25 gram roomboter
- peper/zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti met romige zalmsaus en truffel
- Allergieen informatie