Allergie informatie: Spaghetti met gebakken zalm en pestoroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram diepvries zalm
- 225 gram spaghetti
- zout
- 475 gram broccoli
- 2 geroosterde paprika's (pot)
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels groene pesto
- 75 gram roomkaas
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti met gebakken zalm en pestoroom
- Allergieen informatie