Allergie informatie: Spaghetti carbonara met kip en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram spaghetti
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 600 gram spinazie
- 1 pot carbonara pastasaus (250 gram)
- 300 gram gerookte kipreepjes
- 3-4 eetlepels vers geraspte Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti carbonara met kip en spinazie
- Allergieen informatie