Allergie informatie: Siciliaanse saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gepelde tomaten uit blik
- 4 eetlepels olijfolie
- fijngesnipperde ui
- 3 tenen knoflook, uitgeperst
- tabasco of andere pepersaus, naar smaak maar niet te veel
- 3 theelepels suiker
- zout naar smaak
- handvol basilicum blaadjes of gedroogde basilicum
- glas rode wijn
- geraspte pecorinokaas (zelf geraspt)
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Siciliaanse saus
- Allergieen informatie