Allergie informatie: Romige tagliatelle met spekjes en witte asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram geschilde witte asperges, in stukken van 4 tot 5 cm
- 350 gram tagliatelle
- 125 milliliter creme fraiche
- 200 gram ontbijtspek, in reepjes gesneden
- 2 kropjes little gem, in reepjes gesneden
- 2 eetlepels tijm
- 4 eetlepels sladressing Caesar
- 1 eetlepels olijfolie
- zout
- (versgemalen) peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk