Allergie informatie: Romige spinaziepasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram tagliatelle
- 250 gram kastanjechampignons
- 500 gram diepvriesspinazie (a la creme)
- 100 gram naturel roomkaas
- geraspte pittige kaas
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- olie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Romige spinaziepasta
- Allergieen informatie