Allergie informatie: Romige fettuccine met knoflook en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram verse fettuccine
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 400 gram tomaten, zonder zaadjes in stukjes
- 0,6 deciliter witte wijn
- 3 deciliter room
- 1 kilo rauwe middelgrote garnalen (gepeld maar laat het staartje intact, het zwarte darmkanaaltje verwijderen)
- 15 gram grof gehakte vers basilicum
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Romige fettuccine met knoflook en garnalen
- Allergieen informatie