Allergie informatie: Ravioli rossi met puntpaprika en venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olie
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 zak zoete puntpaprika's (AH, in dunne reepjes gesneden)
- 1 venkelknol, in dunne plakjes/reepjes
- 2 pakken ravioli rossi (koelvers, AH)
- 1 beker creme fraīche
- 125 milliliter droge witte wijn
- 50 gram Pecorino kaas, grof geraspt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Ravioli rossi met puntpaprika en venkel
- Allergieen informatie