Allergie informatie: Ravioli met zongedroogde tomaatjes en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse ravioli met kaasvulling
- 4 zongedroogde tomaatjes op olie
- 125-150 gram magere spekreepjes
- 250 gram champignons in plakjes
- 1eetlepel verse peterselie, fijngesneden
- 50 gram geraspte jong belegen kaas
- 100 gram jonge bladsla met een dressing naar keuze
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader