Allergie informatie: Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum
Terug naar het receptIngrediënten
- verse lasagne-vellen van de supermarkt
- vulling:
- 200 gram zachte geitenkaas
- 15 basilicumblaadjes
- 35 gram parmezaan geraspt
- 10 kleine amaretti (Italiaanse bitterkoekjes)
- 10 gepelde walnoten
- schil van 1 citroen, geraspt
- 40 gram pijnboompitten
- snufje gerapte nootmuskaat
- voor het serveren:
- 200 gram boter
- verse salieblaadjes
- handjevol parmezaan geraspt
- zout
- zwarte peper
- beetje bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro