Allergie informatie: Ragł alla Bolognese voor 4 personen
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 Gram margarine
- 3 Eetlepels olie
- 2 Ui, gesnipperd
- 2 Stuks knoflook
- 1 Wortel, gesnipperd
- 2 Stengel bleekselderij, in stukjes
- 50 Gram, parmaham, in stukjes
- 400 Gram rundergehakt
- 1 Glas witte wijn
- 2 Theelepel gedroogde oregano
- 2 Blaadjes laurier
- 3 Blik tomatenblokjes op sap
- 1 Blikje tomatenpuree
- 2 Rundvleesbouillon tabletten knorr
- 2 Eetlepel suiker
- 3 Eetlepel koffiemelk
- 4 Pepers
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Ragł alla bolognese voor 4 personen
- Allergieen informatie