Allergie informatie: Pizza voor 2 grote platen
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 1 kg bloem
- 4 deciliter melk
- 1 deciliter olie
- 43 gram gist
- 1 soeplepel suiker
- 1 ei
- vulling:
- 3 doosjes tomaten, in schijfjes
- 2 deciliter water
- maisbloem
- 300 gram gemalen kaas
- een kleine kom uiringen
- 2 groene en 2 rode paprika's, in reepjes
- 1/2 kg champignons, in stukken
- 200 gram fijngesneden gezouten spek
- 2oo gram gerookte ham.
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pizza voor 2 grote platen
- Allergieen informatie