Penne met kipfilet, spinazie, spekjes en boursin
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in blokjes, voeg kipkruiden toe en laat even intrekken,
Maak de schoon en snijd in plakjes. - Pel de knoflook.
Rooster de goudbruin in een droge koekenpan.
Doe de spinazie in een pan en laat op matig vuur zachtjes gaar worden.
Verhit de olie in een pan en bak de gaar. - Pers de knoflook boven de pan en laat meebakken onder voortdurend roeren.
- Voeg de toe en laat meebakken.
- Kook intussen de volgens aanwijzing verpakking.
Voeg de en de toe aan het kipmengsel. - Laat de spinazie uitlekken en roer het er ook door.
- Voeg de kippenbouillon en het toe en roer de erdoor.
- Voeg tenslotte de toe en laat het geheel goed warm worden.
- Breng eventueel nog op smaak met zout en peper.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Penne met zalm en spinazie met boursin415m
-
Recept
Penne met zalm en spinazie á la boursin420m
-
Recept
Pasta met spinazie, kip, boursin en pijnboompitjes41u
-
Recept
Penne met spinazie415m
-
Recept
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin435m
-
Recept
Pasta met spekjes en boursin415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- diepvriesspinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- boursin is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in penne
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 622 kcal | 31% | 2488 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 4% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 90 g. | 34% | 360 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |