Allergie informatie: Penne met kip, doperwtjes en ricotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet, in dunne reepjes
- geraspte schil (alleen het geel) en sap van 1 citroen
- 1 teen knoflook, geperst
- 400 gram penne
- 200 gram doperwten (diepvries of koelvers)
- 1 eetlepel olijfolie
- 250 gram ricotta
- flinke hand basilicumreepjes
- geraspte Parmezaan, om te bestrooien
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met kip, doperwtjes en ricotta
- Allergieen informatie