Allergie informatie: Penne met chianti gestoofd rundvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sukadevlees
- 1 fles chianti classico
- 500 gram penne
- eekhoorntjesbrood (30 minuten wellen in heet water)
- extra vergine olijfolie
- enkele strengels bleekselderij
- 1 rode ui, gepeld
- 3 teentjes knoflook, gepeld
- 1 bosje salie, alleen de blaadjes
- 2 takjes rozemarijn, alleen de blaadjes
- 5 jeneverbessen
- 5 kruidnagels, alleen het kopje
- 20 gram pijnboompitten
- 4 laurierblaadjes
- verse raspel van de citroen
- 100 gram parmezaanse kaas, gerapt
- zeezout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met chianti gestoofd rundvlees
- Allergieen informatie