Allergie informatie: Pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundergehakt
- 250 gram magere spekblokjes
- 4 ansjovis filets
- tomatenpuree
- 1 liter passata
- 4 teentjes knoflook
- 750 gram verse spinazie
- 0,5 basilicum plantje
- 4 takjes oregano
- half bosje peterselie
- peper
- zout
- olijfolie tweede persing
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin