Allergie informatie: Pasta met tonijn en geroosterde groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje cherry of kerstomaatjes (gehalveerd)
- 1 rode,groene en gele paprika (in repen)
- 1 rode ui (in halve smalle ringen)
- 2 teentjes knoflook (gehakt) of 1 theel uit potje of poeder
- 500 gram pasta
- 2 blikjes tonijn op olie (uitgelekt)
- 2 eetlepel pesto.
- 100 milliliter tomatenketchup
- Extra om mee te nemen als salade;
- kl zakje rucola (wat kleiner gesneden)
- 1 eetlepel olijven (gehalveerd)
- 2 eetlepel pijnboompitjes (geroosterd) optie.
- Bakplaat of schaal.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met tonijn en geroosterde groenten
- Allergieen informatie