Allergie informatie: Pasta met tijm en pecorino
Terug naar het receptIngrediënten
- 400-500 gram spaghetti of tagliatelle
- 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
- 50 gram pecorino, fijngeraspt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 grote tomaat, in blokjes
- 3 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met tijm en pecorino
- Allergieen informatie