Allergie informatie: Pasta met pepersalami en magor
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tomaten
- 300 gram spaghetti
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 grote ui, gesnipperd
- 250 gram champignons, in plakjes
- 200 gram perersalami
- 150 gram magor (Italiaans kaasmengsel van mascarpone en gorgonzola), in blokjes
- 25 gram rucola sla
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met pepersalami en magor
- Allergieen informatie