Allergie informatie: Pasta met kip,spinazie,bacon en kruidenroomkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pasta (bijvoorbeeld penne)
- kipkruiden
- olijfolie (voor bakken en braden)
- 400 gram kipfilet
- 150 gram baconreepjes (of magere spekjes)
- 2-3 teentjes knoflook
- 2-3 eetlepels pijnboompitten
- 450 gram diepvries bladspinazie (geen spinazie à la crème)
- 250 gram champignons
- 1 kippenbouillonkuipje
- 1 pakje kruiden paturain light
- zout
- peper
- 100 gram geraspte light kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro