Allergie informatie: Pasta met kip en noten-pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pasta (tagliatelle, farfalle etc.)
- 200 gram kipfilet
- 4 tenen knoflook
- 2 sjalotten
- 50 gram zwarte olijven, zonder pit
- 50 gram walnoten/pinda's
- 100 gram (kastanje)champignons
- 150 milliliter kippenbouillon
- 50 milliliter kookroom
- 75 gram rucola
- olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met kip en noten-pesto
- Allergieen informatie