Allergie informatie: Pasta met gorgonzola
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram pasta bijvoorbeeld penne, fusilli, spaghetti, tagliatelle
- 75 gram gorgonzola
- 1 eetlepel (slag)room
- 1 eetlepel cognac
- 0,5 theelepel worcestershire saus
- 25 gram boter of margarine
- 20 gram walnoten
- 0,5 1 1 eetlepel peterselie fijngehakt
- extra voor de garnering:
- 2 a 4 halve walnoten
- 20 gram gorgonzola, in plakjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met gorgonzola
- Allergieen informatie