Allergie informatie: Macaroni-visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram macaroni
- 400 gram kabeljauwfilet
- 125 gram roomboter of margarine
- peper uit de molen
- zout (naar smaak)
- 1 deciliter zonnebloemolie of olijfolie
- 1-2 eetlepels hot kerrie
- 200 gram geraspte oude Kaas
- 3 grote eieren
- klein zakje soepgroente
- 2 visbouillonblokjes
- 1 deciliter water
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Australische visschotel
Met brado, spitskool en tomaat uit Australie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - luigip - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Visschotel met kokosrijst
Met kabeljauwfilet, kokosmelk en knoflook uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Macaroni-visschotel
- Allergieen informatie