Allergie informatie: Macaroni Probolingo
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram elleboog macaroni
- 75 gram gepelde garnalen
- 100 gram prei, fijngesneden
- 1 theelepel djinten
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 200 gram witte spitskool, fijngesneden
- 200 gram nasivlees of rundergehakt
- 2 uien, fijngesneden
- zout
- sambal
- stukje trassi (gebruik dit spaarzaam)
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Mama's macaroni
Met elleboogmacaroni, achterham en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - Jolandalina - Italiaanse tomatensoep
Met tomatensap, mix voor macaroni spaghetti en prei uit Italie
6 porties - 30 minuten
Soepen - azuro - Hollandse macaroni met zomergroenten
Met macaroni, hollandse roerbakmix en tomatenketchup uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Pastagerechten - Hieke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Macaroni probolingo
- Allergieen informatie