Allergie informatie: Macaroni met zalm en garnaaltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 theelepel sambal
- citroensap
- peterselie
- ongeveer 125 gram zalmfilet
- 150 tot 200 gram macaroni
- 125 gram mascarpone of roomkaas naturel
- ongeveer 75 gram zalmsnippers
- ongeveer 75 gram garnalen
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Macaroni met zalm en garnaaltjes
- Allergieen informatie