Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met tomatensaus, sjalotjes en kaas recept
Macaroni met tomatensaus, sjalotjes en kaas recept

Macaroni met tomatensaus, sjalotjes en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en giet het af. Snijd de sjalotjes fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalotjes 5 minuten. Voeg al roerend de pastasaus toe en breng de saus aan de kook. Voeg al roerend de macaroni toe en warm het geheel 5 minuten op laag vuur door. Verdeel de macaroni over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met tomatensaus, sjalotjes en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven