Allergie informatie: Macaroni met 4 kazen
Terug naar het receptIngrediënten
- 300g penne
- 150 milliliter slagroom
- 100g pittige goudse kaas,geraspt
- 100g gorgozola in stukjes
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 2 bollen koemelkmozzarella,[buffelmozzarella laat teveel vocht los]
- 3 eidooiers
- 150g doperwten,diepvries
- 100g Parmezaanse kaas, geraspt
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Macaroni met 4 kazen
- Allergieen informatie