Macaroni-gehakttaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijziing op de verpakking.
  2. Maak de schoon en snijd ze klein.
  3. Maak de schoon en snijd ze in kleine blokjes.
  4. Pel en snipper de .
  5. Verhit de in een kleine pan en rul het gehakt.
  6. Voeg de en de toe en bak ze kort mee.
  7. Voeg de toe en bak hem kort mee.
  8. Roer de en de erdoor.
  9. Breng op smaak met peper, zout en Italiaanse .
  10. Laat de gehaktsaus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  11. Giet de af.
  12. Klop de met en voeg naar smaak zo , peper en toe.
  13. Vet een springvorm in (ca. 24 cm) Stapel de en het gehaktmengsel laag voor laag op elkaar.
  14. Giet het eimengsel eroverheen en bestrooi het geheel met de .
  15. Bak de taart 40-45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  16. Laat de macaronitaart enigszins afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kruiden, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • macaroni en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Macaroni-gehakttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het recept viel ons een beetje tegen, er zat niet zo veel smaak aan. Ook hebben we een springvorm gebruikt, maar door de kier tussen de bodem en de zijkant stroomde zo al het melk en ei er uit... We h... Lees reactie
Janine 26 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
563 kcal
28%3378 kcal
Vetten
25 g.
36%150 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
61 g.
23%366 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Macaroni-gehakttaart