Allergie informatie: Light tagliatelle met ham en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram tagliatelle
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 300 gram gekookte hamreepjes
- 600 gream panklare spinazie
- versgemalen peper
- zout
- 50 gram pijnboompitten
- 100 gram geraspte light kaas (bijvoorbeeld Slankie)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Light tagliatelle met ham en spinazie
- Allergieen informatie