Allergie informatie: Lasagne van zalm en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- half pakje lasagne of 200 gram, zelfgemaakt
- 1 pakje diepvries zalm of 250 gram vers
- 200 gram verse spinazie, gewassen maar blaadjes heel laten
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- 1 mozzarella kaasje
- 1 zakje parmezaan of vers, 150 gram, geraspt
- 2 uien
- 0,5 liter kruiden of groente bouillon (1 blokje)
- wat olie
- zout
- peper
- snufje dragon of oregano
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne van zalm en spinazie
- Allergieen informatie