Allergie informatie: Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 lasagnebladen
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 sjalotjes, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram magere reepoulet of runderpoulet
- 1 kleine courgette
- 150 gram diepvries spinazie
- 150 gram sperzieboontjes
- 450 milliliter wildfond of runderfond
- 10 centiliter witte wijn
- 1 dessertlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 dessertlepel peterselie
- 1 dessertlepel majoraan
- 1 eetlepel groene pesto
- zout
- peper
- 50 gram Parmezaanse kaas, in stukjes
- voor de bechamelsaus:
- 50 gram boter
- 50 gram bloem
- 9 deciliter melk
- zout
- witte peper
- 100 gram gemalen kaas of Boursin Cuisine
- 1 mespunt nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk