Allergie informatie: Lasagne met rundergehakt, worst en Franse kwark
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager rundergehakt
- 2 verse worsten
- blikje tomatenpuree (bv Heinz)
- blik gepelde tomaten
- 150 milliliter rode wijn
- 500 gram magere Franse kwark
- 150 gram parmezaanse kaas
- 1 ei
- lasagnebladen
- peterselie (kleingesneden)
- basilicum
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro