Allergie informatie: Lasagne met roergebakken spinazie en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 zongedroogde tomaten
- 8 groene lasagnevellen
- 800 gram wilde spinazie of snijbiet
- 100 gram kruidenkaas
- 45 gram pijnboompitten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 pakje MonChou Pan&Oven
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne met roergebakken spinazie en tomaten
- Allergieen informatie