Lasagne

Ingrediënten

+ -
print

Optioneel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak circa 400 gram verse lasagnebladeren en bereid de bechamelsaus volgens recept.
    Rul het en voeg het toe.
  2. Fruit de en de voor een paar minuten en voeg het toe.
  3. Ontvel in de tussentijd de tomaten door het velletje in te snijden en ze in kokend water te leggen totdat het velletje krom gaat trekken.
  4. Hak de ontvelde tomaten fijn en voeg het toe aan het /groentemengsel.
  5. Voeg het potje geconcentreerde en de toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met de Italiaanse .
    Vul een ingevette ovenschaal om en om met laagjes van het /sausmengsel en de lasagnebladen.
  7. Eindig met een gehakt/saus laagje en doe hier bovenop de bechamelsaus.
    Verwarm voor 30 minuten afgedekt in de oven op 200 graden.

    Optioneel:
    *) Doe 10 minuten voor het einde nog een beetje geraspte kaas erop.
    *) Voeg halverwege in plaats van het gehakt/saus mengsel een half bolletje in plakjes gesneden mozzarella toe.
25
25
25

Variaties op Lasagne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Lasagne
VariatieAantalGang
Lasagne6Ovenschotels
Lasagne met zalm3Pastagerechten
Lasagne bolognese3Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje, kruiden, mozzarella, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, mozzarella, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
514 kcal
25%2056 kcal
Vetten
29 g.
42%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne