Allergie informatie: Italiaans Stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram magere runderlappen
- bloem
- 4 eetlepel olijfolie
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 deciliter witte wijn
- 2 theelepel basilicum
- 1 theelepel tijm
- 2 eetlepels groene olijven zonder pit
- (maïzena)
- peterselie
- 400 gram spaghetti
Meer Recepten
- Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Witte bonen in olijfolie voor Italiaans buffet
Met gedroogde witte bonen, knoflook en salie uit Italie
8 porties - 2 uur
Bijgerechten - bettyvandijk - Italiaans pitabroodje
Met kipfilets, pitabroodjes en rode paprika uit Italie
3 porties - 20 minuten
Gevogelte - karen2103 - Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans voorgerecht
Met kipfilet, tomatenpuree en gerookt spek uit Italie
4 porties - 5 minuten
Warm - peim
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Italiaans stoofvlees
- Allergieen informatie