Allergie informatie: Farfalla al Salmone
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stukken zalm (salmone)
- 500 gram vlinder pasta (farfalla)
- 1 plakje gerookte zalm
- 1 eetlepel spekblokjes
- 1 uitje, fijn gesnipperd
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 teentje knoflook , geperst
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 1 eetlepel wodka (kan ook witte wijn zijn of citroen)
- 2 eetlepels boter
- zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels bloem
- kopje melk
- 2 theelepels knorr groentebouillonpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
Meer Recepten
- Pasta salmone
Met gerookte zalm, mascarpone en dille uit Italie
4 porties - 25 minuten
Pastagerechten - pucca - Pasta Salmone
Met pasta, zalm en witte wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - sheanko
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Farfalla al salmone
- Allergieen informatie