Allergie informatie: Echte pasta carbonara
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pasta (eentje die goed opneemt, zoals spaghetti, tagliatella etc. )
- 250 gram spekblokjes
- 300 gram champignons
- 4 eieren (alleen dooier gebruiken)
- 200 milliliter room
- 200 gram parmesaanse kaas, geraspt
- peper
- zout
- Italiaanse (gedroogde) kruiden
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Boerenkool Elliniko
Met aardappelen, boerenkool en rijst uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
Stamppotten - eatmore - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Echte pasta carbonara
- Allergieen informatie