Allergie informatie: Cannelloni met kip en kruidenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak verse lasagnebladen (12 stuks)
- 500 gram kipfilet
- 1 zak verse of 1 pak diepvries spinazie
- 2 pakjes kruidenroomkaas
- 3 pakjes Sugosaus basilicum (AH)
- 200 milliliter crème fraîche
- 50 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Cannelloni met kip en kruidenkaas
- Allergieen informatie