Allergie informatie: Cannelloni met gehakt:
Terug naar het receptIngrediënten
- benodigdheden voor het gehakt:
- olijfolie
- 500 gram gehakt
- peper
- zout
- oregano
- paprikapoeder (mild)
- benodigdheden voor tomatensaus:
- 1 selderijstengel
- 1 wortel
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 3 x gepelde tomaten in blik (elk 400 gram)
- 4 x tomatenpuree
- 20 gram geplette pijnboompitten
- 1 half runderbouillonblokje (voor 250 milliliter water)
- peper
- zout
- paprikapoeder
- thym
- basilicum
- een beetje suiker
- 6 eetlepels room
- pommodorikruid
- benodigdheden voor de bechamelsaus:
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 0,5 liter melk
- voor de deegwaren:
- Cannelloni all'uovo
- gemalen parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Cannelloni met gehakt:
- Allergieen informatie