Allergie informatie: Cannelloni au gratin
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram cannelloni
- peper
- zout
- voor de vulling:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 25 gram boter
- 150 gram diepvriesspinazie, ontdooid
- 250 gram gehakt
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel room
- 1 ei
- verse marjolein
- voor de saus:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 50 gram bacon
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel bloem
- 70 gram tomatenpuree
Meer Recepten
- Broccoli gratin
Met broccoli, ui en geraspte kaas uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - harwoon - Aardappel prei gratin
Met prei, aardappel en gruyere uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - duveltje - Schnitzel gratin
Met schnitzels, ui en paprika uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - harwoon - Gratin van aardappel met geraspte kaas
Met aardappel, kaas en ham uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - chris58 - Spruitjes gratin
Met spruitjes, amandelschaafsel en bacon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Cannelloni au gratin
- Allergieen informatie