Allergie informatie: Bolognese saus met spaghetti
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pakken spaghetti
- 2 kleine preien, in ringen
- 1 grote ui, in snippers
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 winterwortel, geraspt
- paar takjes peterselie, fijn gehakt (hoeveelheid naar smaak)
- gedroogde Italiaanse kruiden (naar smaak)
- 500 gram half om half gehakt (ander gehakt mag natuurlijk ook)
- 250 gram spekreepjes
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 glas rode wijn
- 1 blik tomatenpuree
- 2 blikken gepelde tomaten
- peper
- zout
- olie of boter om mee te bakken
- Staafmixer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Bolognese saus met spaghetti
- Allergieen informatie