Allergie informatie: Pasta met gorgonzola en pistaches
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram campagnole, gigli of andere pasta.
- 2-3 volle eetlepels gepelde pistaches
- 200 gram gorgonzola
- 100 gram mascapone
- 100 milliliter kookwater.
- Zout en tijm en peper.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pasta met gorgonzola en pistaches
- Allergieen informatie