Allergie informatie: Pasta Fra diavola
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pasta
- 2 flinke knoflooktenen
- 1 ui
- 500 gram grote garnalen (gamba's) pellen en darmkanaal verwijderen
- 1 theelepel chilivlokken
- flinke mespunt gedroogde oregano
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel citroensap
- 1 blik tomatenblokjes op sap (400 gram)
- 100 milliliter gezeefde tomaten
- enkele blaadjes basilicum
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Vindaloo-pasta
Met tomatenpuree, venkelzaad en ketoembar uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pasta fra diavola
- Allergieen informatie