Allergie informatie: Zuurkool uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram blanke rozijnen
- 250 gram spekblokjes
- 500 gram wijnzuurkool
- 2 appels
- 1 theelepel kaneel
- 1 banaan
- aardappelpuree
- 4 plakken achterham of een bakje hamreepjes
- klein blikje ananasstukjes
- 100 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Aardappelen met rozemarijn uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Belgie
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - daantjebodie - Pulled Porc uit Slowcooker
Met procureur, tomaten en seasoningmix uit Nederland
6 porties - 8 uur
Vlees - spikey1 - Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Zalm- broccoli uit de wok
Met wilde zalmfilet, broccoli en rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkool uit de oven
- Allergieen informatie